Feestje: officiële presentatie Lichtjesfeest!

Op zondag 11 december presenteer ik mijn nieuwe boek Lichtjesfeest!

Lichtjesfeest! bevat een spannend voorleesverhaal voor de acht dagen van Chanoeka, spelletjes, recepten, prachtige kleurplaten, gebeden, gedeeltes voor stille tijd en leuke weetjes.

Het feestje begint om drie uur met een officieel moment, waarin ik wat vertel over de achtergrond van Chanoeka en de reden van dit boek. Chanoeka zit boordevol symboliek die je als christen kan inspireren in je geloof. Daar wil ik je graag iets van meegeven. Natuurlijk zal ik stukjes voorlezen uit Lichtjesfeest!

Mini-expostie

Debora van Westen-Meijering maakte de prachtige kleurplaten en cover voor Lichtjesfeest! Deze kunstenares heeft nog veel meer mooie schilderijen gemaakt. Ook haar werk kun je deze middag bewonderen tijdens een mini-expositie.

Kinderfeest

Omdat Chanoeka een geweldig kinderfeest is, zijn ook kinderen van harte welkom op dit feestje. De mooie kleurplaten uit Lichtjesfeest! liggen voor je klaar en natuurlijk mag je meedoen met een spelletje met de dreidel (tenzij je niet van snoepjes houdt…!) Houd je meer van knutselen? Maak dan je eigen dreidel!

Welkom!

Je bent van drie uur tot vijf uur welkom in de gezellige winkel/theeroom Sweet Art in Gouda. Daar kun je Lichtjesfeest! trouwens nu al inkijken of kopen. Liever digitaal bladeren? Dat kan: https://issuu.com/optimataal/docs/lichtjesfeest_preview_doc

 

Ik hoop je te ontmoeten op dit bijzondere feestje! Laat je even weten of je komt?

 

Joyce de Jongh

 

Zondag 11 december 2016

Sweet-Art

Wilhelminastraat 52

2801 XK Gouda

Laatste tweets