Echte heksen bestaan (niet)!

Cover Echte heksen bestaan nietMagie en toverij worden steeds ‘gewoner’. In films, boeken, tv-series, games en websites krijgen kinderen steeds meer te maken met bovennatuurlijke krachten. Die krachten worden positief voorgesteld. Hoe maak je als christen-ouders je kinderen weerbaar en waakzaam op dit gebied?

Daarvoor schreef ik dit voorleesboek!

Roos en Bas hebben een tante die heks is! Eigenlijk vinden ze dat maar eng. Is hun tante gevaarlijk?
Gelukkig wil tante Marloes al hun vragen beantwoorden. Ze is heks gewéést, vertelt ze, maar nu gelooft ze in Jezus Christus. Toverij lijkt leuk en spannend, maar eigenlijk is het gevaarlijk. Gelukkig is Jezus véél machtiger!

Dit spannende voorleesboek bevat een duidelijke waarschuwing voor (basisschool)kinderen: hoe aantrekkelijk magie ook lijkt, blijf er ver vandaan!
‘Echte heksen bestaan (niet)!’ geeft duidelijke antwoorden op vragen over toverij en laat ook zien hoe God over magie denkt.

Sommige ouders aarzelen over dit onderwerp te praten met hun kinderen, omdat ze hen niet bang of nieuwsgierig willen maken. De gespreksvragen in dit boek helpen om het gesprek op een goede manier aan te gaan. Daarbij bevat het hoofdstuk met vragen en antwoorden praktische (naslag)informatie.

Met dit boek wordt tegengas gegeven tegen de vele kinderboeken waarin magie een rol speelt, en worden kinderen op een leuke manier waakzaam en weerbaar gemaakt.

Het boek is te koop bij Jongboek

Verkoopprijs: € 11,-