Het geheim van de godin

Geheim_van_de_godin

Toverij en magie zijn niet zomaar ‘in’. Ze worden steeds algemener in films, games, boeken en tijdschriften. In Amerika is wicca, de moderne vorm van hekserij, zelfs de derde grote godsdienst en het leger heeft er eigen geestelijk verzorgers voor wiccans.

Ook Marloes was wiccan. Als gewone Hollandse vrouw leefde ze met het ritme van de seizoenen, gebruikte witte magie om ‘het toeval te sturen’ en vereerde de godin van wicca als de bron van haar leven. Marloes was ervan overtuigd dat ze als heks op een goede weg wandelde – tot ze totaal onverwacht ontdekte dat de God van de Bijbel echt bleek te bestaan. Ook satan bleek geen fabeltje uit de Middeleeuwen te zijn.

In dit boek beschrijft Marloes haar zoektocht naar identiteit en zingeving, haar ontdekkingstocht in de bovennatuurlijke wereld en geeft ze antwoord op vele vragen over hekserij/wicca, magie en het volgen van Jezus.

Geschreven voor tieners, ouders, jeugdleiders en voorgangers.

Het boek is te koop in christelijke boekwinkels en online.

Auteur: Marloes van der Welle (pseudoniem)
Uitgeverij: Jongboek
ISBN: 9789463189606

Halloween: Trick or truth? 

In oktober 2017 mocht ik tijdens het Trick or Truth event meer vertellen over de achtergronden van Halloween en mijn getuigenis geven.

De opname staat op Youtube.

Uitzending Reformatorische Omroep: getuigenis ex-heks

In april 2017 was ik te gast bij de Reformatorische Omroep en mocht ik vertellen hoe ik van heks tot bekering kwam en in Jezus Christus ging geloven. In de uitzending kwamen allerlei vragen aan de orde, zoals: wanneer ben je echt heks; wat zijn de gevaren van het occulte, wat is het verschil tussen witte en zwarte magie.

De uitzending is hier terug te luisteren.