Over Joyce

deJongh_JoyceEnthousiast, bevlogen, radicaal, loyaal, betrokken – zo word ik omschreven door de mensen die mij kennen.

Al van kindsaf aan wilde ik schrijfster worden, het liefste van boeken. Mijn eerste baan bij een kleine uitgeverij leidde me naar een volgende, en zo rolde ik in het vak.

Ik schreef onder meer als freelance journaliste voor het Viva Werkjournaal en Ouders en Coo. Daarnaast werkte ik bij een PR-bureau en later bij een uitgever van een informatiekrant voor het lager en middelbaar beroepsonderwijs.

In 2000 werd ik redacteur bij Herstelmagazine. Interviews schrijven, bureauredactie, preekbewerkingen, nieuwsgaring, correctie en aansturen van freelancers behoorden tot mijn dagelijks werk.

Daarnaast werkte ik parttime voor Derek Prince Ministries. Ik vertaalde Engelstalig materiaal, zoals een eenjarige schriftelijke Bijbelschool, boeken, nieuwsbrieven en andere uitgaven.

Voor Derek Prince Ministries verzorgde ik de website. Ik schreef en plaatste content, verzorgde digitale nieuwsbrieven en gaf een online cursus.

In 2012 ben ik begonnen als ZZP’er, om mijn passie en talent voor schrijven nog breder te kunnen inzetten. Schrijven is voor mij de optimale manier om aan mijn persoonlijke drijfveren inhoud te geven, namelijk mensen bemoedigen, inspireren en uitdagen in hun leven. Met jarenlange ervaring in het schrijversvak en een passie voor heldere, krachtige teksten werk ik samen met u aan het gewenste resultaat.

Ook heb ik zelf een aantal boeken geschreven, o.m. de Overblijfbijbel en Lichtjesfeest, over toewijding aan God.

Ik ben getrouwd en heb twee prachtige zoons. Naast betrokkenheid bij onze plaatselijke gemeente spreek ik op uitnodiging voor groepen over thema’s als identiteit in Bijbels perspectief, navolging van Jezus, de geestelijke wereld.

Ik heb enorme passie voor Jezus Christus. Mijn passie voor teksten zet ik daarom graag in voor onderwerpen die samenhangen met Gods verlangen: mensen laten opbloeien, gezonde relaties en gezinnen, sterke identiteit, sociale gerechtigheid en maatschappelijke betrokkenheid.