Aanbeveling

“Met grote dankbaarheid wil ik ‘OptimaTaal’ van harte bij u aanbevelen. In de afgelopen jaren heeft Joyce de Jongh met grote vaardigheid en kundigheid verschillende van mijn artikelen geredigeerd. Vele lezers zijn hierdoor geïnspireerd en bemoedigd! De samenwerking bij het redigeren en bewerken van mijn laatste boek ‘De kracht van Vergeving’ heeft mij opnieuw blij verrast. Joyce heeft het talent om de tekst zo te bewerken dat het geheel in lijn is met het gedachtegoed van de schrijver. Als u een tekstschrijver zoekt, dan bent u bij OptimaTaal aan het juiste adres!”

Gerard de Groot, voorganger van Levend Woord Gemeente Rotterdam

 

“Joyce de Jongh-Foekema werkt sinds 2012 op een bijzondere manier mee aan de missie van het Leger des Heils. Zij zet zich in voor de vertaling van materiaal voor het tiener- en jongerenwerk van het Kerkgenootschap Leger des Heils. De werkzaamheden zijn zonder uitzondering punctueel, kwalitatief van een hoog niveau en eigentijds. Ze heeft een zeer grote mate van zelfwerkzaamheid in de realisatie van de opdrachten en ze weet op een uitstekende manier de programma’s communicatief passend te maken voor het Legerwerk in Nederland. Ze heeft een ruime ervaring in schrijven, vertalen en communicatie wat terug is te zien in de kwaliteit van de producten. Ze heeft een passie voor jongeren, en een gedrevenheid om zich in te zetten voor anderen.”

De heer A. Vader, Projectleider, Leger des Heils Kerkgenootschap

“Joyce de Jongh heb ik leren kennen als een kundig en gepassioneerd mens, dat haar werk met veel kennis en kwaliteit uitvoert. Haar kracht ligt in de manier waarop zij met name in het gebruik van taal zaken weet te communiceren. Ze is nauwgezet in zowel het verbale als het geschreven woord. Neemt initiatief en is visiegericht, maar ook in het meedenken en ontwikkelen van visie. In dat opzicht heeft ze een grote meerwaarde voor elke organisatie die van haar diensten gebruik zou maken.”

Joop Gankema, directeur Opwekking

“Joyce de Jongh is een uitstekende tekstschrijfster, die naast ambachtelijk goede tekst ook het vermogen heeft enthousiasme en inspiratie over te brengen. Voor het schrijven van een studiegids bij het project ‘Betaald met Bloed’ heeft zij zich verplaatst in de lezer/cursist, en een mooie diversiteit aangereikt waarmee zowel individuele studie als groepsverwerking mogelijk is.”

Ivar van der Sterre, directeur DPM Nederland